Sarten Ambalaj A.S. | Sarten Romania | Sarten Russia | Sarten Bulgaria

 

Suštinu našeg poslovanja čini: maksimalno zadovoljstvo klijenata, kvalitetna, efikasna i ekološki bezbedna ambalaža; i to se odnosi i na naše kupace i zaposlene. Kvalitet podrazumeva osvajanje poverenja i naklonost potrošača. U Sartenu smo svesni da je kvalitet odgovornost svih nas. Sa uverenjem da kvalitetan proizvod može biti proizveden samo zahvaljujući kvalifikovanim ljudima, profesionalna obuka i edukacija kadrova su usvojeni kao osnovni i prioritetni cilj.  

Kao lider u industriji, imamo značajnu ulogu u postavljanju standarda za proizvode i usluge, obezbeđujući time najveću vrednost i korist našim klijentima, omogućujući im da svoje proizvode isporuče na tržište najsigurnijim, najkonkurentnijim i najpouzdanijim putem. Pri tom, cilj nam je da smanjimo troškove, ostvarimo održiv rast i obezbedimo našu zajedničku budućnost.

U skladu sa vizijom kompanije, težimo  da stvaramo i sprovodimo konkurentne procese, bazirane na ideji potpunog kvaliteta, uz naglašen timski duh, primenjenim u procesu poslovanja.

Efikasno sprovođenje kontinuiranih aktivnosti sa ciljem unapređenja i implementacije sistema koji osiguravaju  neometan proces,  naši su vodeći prioriteti u stvaranju kompanije posvećene rezultatma i ostvarivanju svojih vrednosti, poznate po visokoj vrednosti svog brenda i društvenoj odgovornosti.Sva prava zadržava: Sarten Ambalaj A.S. ©