Sarten Ambalaj A.S. | Sarten Romania | Sarten Russia | Sarten Bulgaria
SARTEN Ambalaza

R&D centar osnovan je 2005. godine u postrojenju u Silivri. Postigavši veliki napredak u periodu od 5 godina, razvio se i  danas je moderan centar sa vrhunskom tehnologijom. R&D odeljenje opslužuje oba Sartenova pogona  i fabrike naših kupaca.

Ova jedinica je postojala i pre 2005, a uglavnom je proizvodila rezervne delova za postrojenja. Od 2005, R &D jedinica se intenzivno razvijala pretvorivši se u institut, kao rezultat pridruživanja sručnjaka timu i značajnim uloženim investicijama. Osim toga,  inicijative za automatizaciju i inovacije u cilju  smanjenja troškova proizvodnje, povećanja produktivnosti, poboljšanja bezbednosti zdravlja, koji  su na prvom mestu u našoj kontinuiranoj strategiji napredovanja.

Trenutno, istraživački centar i odeljenje za razvoj i pogon mašina za oblikovanje su operativni u Silivri, kao centralizovana jedinica u svojih 1000 m2 zatvorenog prostora, sa radionicama i kancelarijama. Pored toga, Manisa R&D, odsek centranlnog R&D instituta, smeštena je u postrojenju u Manisi i ona opslužuje pogone u Manisi, Karacabeu i Ajvaliku.Sva prava zadržava: Sarten Ambalaj A.S. ©