Sarten Ambalaj A.S. | Sarten Romania | Sarten Russia | Sarten Bulgaria

PROIZVODI OD METALA

Proizvodimo metalnu ambalažu za proizvode različitih industrija, uključujući konzervirano biljno ulje, aerosol, pesticide, mašinska ulja i boje. Proizvodnja naše metalne ambalaže uključuje posebne procese za obradu metala, koje sprovode naše posebno posvćene namenske jedinice.

SARTEN Srbija SARTEN Srbija

AEROSOLI

Sarten  je pokazao neosporan uspeh u proizvodnji ambalaže za aerosoli, počevši od 1986. godine. Sarten je prihvatio sve svetski priznate karakteristike standarda za aerosol boce . Štampanje spoljašnjih površina aerosol boca obavlja se na najsavremenijim mašinama za štampu, uključenim u naš proizvodni proces i međunarodni sertifikat za standard kvaliteta ISO 9000 dokazuje  kvaliteta Sartenovih dostignuća. Svi naši isporučeni proizvodi su testirani i dokazano 100%  nepropuštajući.

SARTEN Srbija SARTEN Srbija

BRIZGANJE OBLIKOVANE PLASTIČNE AMBALAŽE I BRIZGANJE OBLIKOVANIH PLASTIČNIH POKLOPCA

Od 2003. godine, u proizvodnji tankozidne ambalaže, 100% nepropuštajuće, koristimo IML (in-mold labeling) tehnologiju, najsavremeniji metod, kojim se istovremeno vrši etiketiranje u kalupu.

SARTEN Srbija SARTEN Srbija

TWIST-OFF POKLOPCI

Twist-off poklopci su pogodni za vruće, hladno, aseptično punjenje, pasterizaciju  sterilizaciju različite vreste hrane i pića.

SARTEN Srbija SARTEN Srbija

POLUPROIZVODI

Easy-open poklopci, poklopci za ambalažu aerosoli, zatvarači, kružni i črtvrtasti poklopci, limeni štampani listovi metalne kutije, proizvode se kao posebne komponente.

SARTEN Srbija SARTEN SrbijaSva prava zadržava: Sarten Ambalaj A.S. ©